EN AV VÅRA SPECIALITETER

Den bästa inredningsdetaljen kommer från naturen. Trä, den fantastiska råvaran som än i dag är det främsta byggnadsmaterialet i hemmet och i många fastigheter.

Just trä har alltid varit en naturlig detalj hemma, det är helt förnyelsebart och en vacker parkett passar verkligen till allt.

Från den moderna minimalistiska inredningsstilen till den lantliga inredningsstilen.

Trä må vara vackert men dess utseende är färskvara och måste renoveras lite då och då för att inte förlora sin charm. Om det börjar bli dags för en golvrenovering ska du kontakta våra erfarna golvläggare för att låta oss hjälpa dig med en noggrann golvslipning.

Ytbehandling förseglar den nya golvytan

Vi erbjuder alltid ytbehandling av dina trägolv efter att vi slipat ner dom.

Med en behandling bevarar man den nya golvytan och ger även en vacker nyans och glans till golvet. För att du ska hitta den ytbehandling som möter dina behov har vi ett brett urval av ytbehandlingar som passar trägolv, parkettgolv, fiskbensparkett med mera.

Exempel på ytbehandlingar kan vara lack, olja eller hårdvaxolja.

Om du är tveksam till viken ytbehandling för trägolv du vill ha kommer vi hjälpa dig.

Betongslipning för hållbara betonggolv

Det hårda, lite industriella betonggolvet blir allt mer populärt i det privata hemmet för en mer hård och rustik känsla i exempelvis köket.

När du anlitar våra golvläggare kan du vara trygg med att vi har den rätta kompetensen för en korrekt utförd betongslipning. Då vi har tillgång till rätt slipmaskiner för arbetet kan vi förbättra betonggolvets hållbarhet, framhäva betongens rustika yta som dessutom förenklar rengöringen.

Vi kan hjälpa dig med både stora och mindre uppdrag.

Betongslipning

KOSTNADSFRI OFFERT

Har ni en idé om en golvläggning eller kanske en mönsterläggning ni vill ha hjälp med?

Då guidar vi er gärna till rätt materialval på rätt plats. Självklart är vi även GVK-auktoriserade för säkra våtrum och Heta Arbeten certifierade.

Golvcentralen erbjuder kostnadsfria hembesök och återkommer med skriftlig offert på ditt nya golv eller badrum utan förpliktelser.